Pysseldag

Hej!
Idag har julen officiellt startat hemma hos oss. Vi har visserligen druckit massor med glögg redan, ätit pepparkakor och druckit julte, men när man får adventspynta och börja pyssla så tycker jag att julen drar igång på allvar, äntligen!

Idag har vi spenderat hela eftermiddagen med att dricka glögg, spela julmusik (spellistan har du här till höger) och pyssla. Min sambo tog direkt och började med den färdiga pysselsatsen tomtar som vi fyndade på second hand här för någon vecka sedan och jag började direkt att sy filthjärtan till ljuskronan som vi dessutom premiär-tände. Och vilket vackert sken det blev av den! Idén med att pyssla små saker till ljuskronan visar sig vara väldigt bra och vi kommer nog ha väldigt mysigt med att fylla den med pyssel allt eftersom tiden går mot jul.

Glöm inte bort tävlingen som ligger ute här något inlägg ner, där är ju vinsten ett presentkort på en pysselsida, vilket är perfekt nu inför jul! något slags pyssel saknar man alltid - kuvert till julkorten, glanspapper till stjärnorna, kanelstänger eller flirtkulor - och som alltid är det ju trevligt att kunna få tag i det utan extra kostnad! Du behöver bara mejla eller skriva ett inlägg på din blogg så är chansen din :)Kommentarer
Postat av: Underbara Juletid

Vilken toppendag!

2010-11-24 @ 22:25:11
URL: http://julen.gladers.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback