Pssst!

Jag tänkte bara tipsa lite kort om några saker: 

-Det finns jättefina, billiga julgardiner till 20% rabatt hos nyöppnade Ohlssons Tyger i Boden.
-En mysig jultidning som alla borde köpa: Drömhem och trädgårds julnummer.

Sen tänkte jag meddela att jag har fått mitt broderi! :D Så ikväll har jag börjat lite smått på det men jag lägger upp nån bild när jag kommit nån vart ;) Det här kommer att bli en utmaning som heter duga!


Små inköp

Idag har jag varit runt lite på Dollarstore och Åhléns för se om jag kunde fynda lite julpyssel.
Detta kom jag hem med:
En vit, glittrig ren (fast jag undrar om det inte är mera som en hjort?) från Åhlens 75kr. Dagens fynd! Ett stort paket med utstansade stjärnor i olika papper från Dollarstore för 20kr!Stjärnorna på bild igen, lite olika papper att ha till julkortstillverkning samt guldiga och röda klistermärken i form av stjärnor. Fusksnö som glittrade väldigt vackert i ljuset, Åhlens 40kr. Silverfärgade girlanger, 10kr/st från Dollarstore. 

Jag köpte även Allers Julmagasin för att få lite mera inspiration till julkortsmakeriet!
Jag känner mig nästan lite förvirrad över att det finns så fruktansvärt mycket fint att välja på! Då är det svårt att banta-ner sin önskelista hos Panduro... :)


Tips!

Hejsan!
Jag surfade runt på sidorna coolstuff.se och roligaprylar.se och hittade lite spännande julsaker. Vad sägs om ett självbevattningssytem till julgranen som ser ut som en julklapp? Eller en USB-julgran som skiftar färg? Eller varför inte odla sin egen julgran eller julprydnad? Väldigt billigt också!


Julbroderier

Iår ska jag ta upp ett intresse som har legat lite på is de senaste 2 åren, nämligen att brodera nån form av julgrej i lagom tid till jul!
Tidigare år har jag gjort bonader/dukar och en julgransmatta men iår tänkte jag slå på stort och har beställt en julstrumpa med ett väldigt fint motiv. Min vision är att slutligen ha två stycken matchande julstrumpor, en var till min sambo och mig, men eftersom det tar ett bra tag att brodera en hel strumpa så måste jag nog lägga upp det på en två-års-plan :) Därför har jag bara beställt den första strumpan nu (som ska bli min) och sambons strumpa får vänta tills nästa år (om jag nu inte får superkrafter och börjar brodera i rasande fart...).

Ärligt talat så är det främst själva nöjet att brodera som lockar mig men det är ju alltid bra om resultatet blir något man kan få användning för senare, som julgransmattan, så jag hoppas att strumpan kommer hem till mig snart så att jag får sitta och njuta av broderandet i vardagsrummet, med tända ljus och kanske till och med lyssna på en ljudbok samtidigt? Det är den vänstra jag har beställt.


Välkommen till julens pyssel!

Det här är min första blogg och jag har valt att skriva om mina julförberedelser eftersom det är min absoluta favorithögtid. Julen ger mig mycket utrymme till att vara kreativ genom att göra julkort, julklappar, pynt, gardiner, ja allt man kan tänka sig! Dessutom gillar jag att ge bort fina saker till dom jag tycker om.

Jag kommer att lägga ut bilder på pynt som jag har gjort eller som jag kanske bara placerat i en fin miljö och också en del funderingar kring vilket pyssel och vilket pynt jag ska ägna mig åt iår.

Den här bloggen kommer förhoppningsvis att ge dig massor av inspiration och julstämning!


RSS 2.0