2:a advent

Det har inte varit sådär överdrivet mycket julpyssel på senaste tiden. Jag har slagit in 2 julklappar till och nästan broderat klart strumpan. Problemet är att jag inte kan brodera klart den innan jag har köpt en ny svart och en biege tråd för jag slarvade bort den svarta nån gång på tåget från Umeå och den biega räckte helt enkelt inte... men den är i stort sätt klar! och den blir faktiskt riktigt fin! Det är ju så att man kan känna sig lite stolt till och med!

Idag har jag mest passat på att motionera och träna eftersom jag har varit ledig så det har inte varit mycket till adventsfirande här, men igår satt jag och sambon vid köksbordet och gjorde julklappar och drack glögg, så det var riktigt myspysigt! :)
Jag har även beställt två julklappar ikväll, en till min bror och en extra till sambon, jag fick köpa en ny julklapp till min bror eftersom jag hade köpt choklad men då jag berättade det för mamma så sa hon "NEEEJ, han VÄGRAR äta choklad för att han tror att han får finnar av det" så det var bara att byta ut etiketten och ge den till någon annan som extra-present :)
Det börjar även bli dags att fundera på att köpa sig en julgran i veckan... hujahuja, å jag som har så mycket annat att göra! Jag ska till Umeå igen v.51 så när jag kommer hem därifrån är det ju bara en vecka kvar till julafton!

Dessutom vill jag tillägga att svärmor har rätt, nedräknaren ÄR fel! Och jag förstår inte riktigt varför... ni får väl tänka + en dag hedanefter.... ;)
Jag satt nyss och spelade Civ4 med lite mysbelysning om ni undrar över dator-bilden ;)


Kommentarer
Postat av: Frida

Oj vad fin strumpan blev! Och vilka vackra paket också :D

2009-12-06 @ 23:17:22
URL: http://krakor.blogg.se/
Postat av: hannah

du är så sjukt ambitiös och tålmodig som broderat hela den! mitt tålamod skulle aldrig räcka... men fin blev den:)

/H

2009-12-06 @ 23:31:20
URL: http://pysselkartellen.blogspot.com
Postat av: Vero

Idag skall jag också slå in lite julklappar. Tog med dem till butiken så jag kan gömma dem här för nyfikna tonåringar.

2009-12-07 @ 10:27:54
URL: http://pysselgrottan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback