Det tar sig!


Hej hej! Det är en sak som är lite underlig när man har en julblogg. Det är att man har mindre tid att uppdatera när det verkligen är dags att fira, så det som egentligen borde vara hela poängen med julbloggen blir liksom förminskat eftersom man helt enkelt har för lite tid att sitta framför datorn :) Jag tänkte i alla fall göra ett litet försök idag att uppdatera om vad som händer hemma hos oss i dagarna.

Vi började göra julgodis för några dagar sedan, vi har hunnit med några smaker på praliner, fudge, svartavinbärsmarmelad, hallonkola (som jag spenderade 3h åt att slå in i cellofanpapper igår) så det är inte så mycket var nu. Sambon gjorde anisbockar igår medan jag slog in kola.
Igår fick vi också vår julgran som vi beställt så då klädde vi den i rask takt eftersom sambons familj skulle komma på julfika, och mycket riktigt hann vi städa bort allt kaos precis samtidigt som dom ringde på dörren.

Idag har jag tvättstugan och sambon gör vörtlimpa. Ikväll blir det att åka till mina svärföräldrar för en årlig tradition av att gör julgodis, jag tänkte istället gå ut på en långpromenad med familjens hund :) Jag börjar bli lite leds på att göra godis! Haha.
På torsdag ska jag gå på stan och fixa det sista med julklapparna samt "hjälpa" sambons bror att hitta alla sina julklappar, han flög upp från trollhättan igår. Och på kvällen är det dags för uppesittarkväll med min mamma, hennes respektive och min lillebror. Sedan är det dags för den stora dagen va? :) Jag hoppas att jag kommer hinna uppdatera någon mer gång innan julafton och även nån gång under mellandagarna, men jag vill bara för säkerhetsskull önska Er alla en underbar jul och ett riktigt gott nytt år!



Kommentarer
Postat av: Underbara Juletid

Haha, visst är det så. När julen är här har man inte lika mycket tid att blogga fast det är då man har kameran full med bilder! Fast lite nytt har jag hunnit få in i bloggen men långt ifrån allt juligt som händer.

2010-12-21 @ 22:50:46
URL: http://julen.gladers.net
Postat av: Blogg i Norr

Hej!



Jag vill tipsa dig om att vi har startat en portal över bloggar i Norrbotten på Facebook.com. Sidan heter Blogg i Norr och är till för alla som gillar bloggar från Norrbotten. Där kan du som bloggar bli upptäckt av nya läsare eller du som läser bloggar, hitta en ny favorit runt om i Norrbotten.



Så Gilla sidan, registrera din blogg och tipsa dina läsare och vänner.



Välkommen till Blogg i Norr: http://www.facebook.com/blogginorr



Med vänlig hälsning

Sara Stenberg

Blogg i Norr

2011-02-07 @ 09:12:20
URL: http://www.facebook.com/blogginorr
Postat av: Tomtens Dotter

Hej

Jag hoppas att du och sambon kommer igång med bloggandet i år med.

Gillade era godisinlägg...

2011-08-28 @ 12:50:31
URL: http://tomtensdotter.blogg.se/
Postat av: TinaGustafsson.com

Som du kanske ha sett så har min julblogg (Tina´s Jul) flyttat till www.tinagustafsson.com och jag har länkat till din blogg på denna sida http://tinagustafsson.com/julbloggar-som-ger-massor-av-julfeeling/



Känner du för att länka tillbaka så får du gärna göra det :-)



För att vara säker på att inte missa något jag skriver om julen så kan du Gilla denna sida http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374



Det skall bli så mysigt att börja läsa alla julbloggar igen, det har jag längtat efter i några veckor nu!



Ha det bra så hörs vi bland alla julinlägg :-)

2011-09-23 @ 00:53:30
URL: http://www.tinagustafsson.com
Postat av: Dani

Åh, mysiga bilder! :) Är det dags att ta upp julbloggandet för i år snart? nyfiken

2011-09-23 @ 10:36:14
URL: http://www.julsajten.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback